Uutta osaa pukkaa taas.. Ja koska edellisen osan alkuteksti oli TODELLA pitkä, taidan jättää tarinoimisen väliin :D

-------------------------------------------------------------


Photobucket

Tässä Suvi muodonmuutoksen jälkeen :) Pieni hiustenleikkuu ja huulirasvatuubi ja se on siinä!

Photobucket

Myös lastenhuone koki pienen uudistuksen..



Photobucket

Lähes heti syntymäpäiviensä jälkeen Suvi meni nukkumaan uuteen sänkyynsä. Päivän rasitukset painoivat pienen tytön hartioita, ja häntä hieman pelottikin.

Photobucket

Saara taas jäi maalailemaan, sillä pienet, supistusmaiset kivut kiusasivat häntä. Olisiko tämä yö se, jolloin he saisivat toisenkin lapsen?

Photobucket

Tero jäi vielä vahtimaan vaimoaan, ja kulutti ajan hyödyksi opiskellen siivoamista. Ylennys puuttui vieläkin, ja pomo oli jäänyt eläkkeelle jo kolmisen viikkoa sitten. Toisaalta, ei hän ollut myöskään kuullut, että joku olisi työhön jo valittu.

Photobucket

Tähtien tuikkiessa taivaalla kesän kauneus tuli esiin. Kukaan talossa ei tiennyt tulevaisuudestaan. Joutuvatko he tähdiksi taivaalle, vai saavatko jäädä tänne? 

Äkkiä linnunlaulu lakkasi. Oli kuolemanhiljaista.





Photobucket

Saara sai taas kokea synnyttämisen riemun, kun perheen toinen lapsi pyrki maailmaan.


Photobucket

Tälläkertaa perheeseen syntyi poikavauva, joka sai nimekseen Santeri. 

Photobucket

Suloiset sinertävänvihreät silmät ja paksut mustat kulmakarvat osoittivat kyllä heti, kumpaan poika oli tullut.

Photobucket

Saara laittoi heti pikkuisen nukkumaan, ja jäi vielä kehdon viereen katselemaan. Nyt hänellä oli kaksi suloista lasta, joita kumpaakin hän rakasti yli kaiken.

Photobucket

Tero oli valmistanut aamiaista, ja Saara iloisena käveli suoraan pöytään, joten Teron tehtäväksi jäi myös Suvin herättäminen.

Photobucket

Vaikka oli sunnuntaiaamu, Suvi jännitti jo huomista koulupäivää.

"Entäs jos en saa lainkaan kavereita? Jos mua kiusataan?" Tero ja Saara yrittivät parhaansa mukaan vakuutella, että näin ei ole, että hekin olivat koulussa viihtyneet, mutta eivät saaneet lastaan rauhoittumaan.

Photobucket

Suvi halusi katsoa uuden elokuvan nimeltä Keijumetsä. Se oli tullut postissa edellisellä viikolla, jolloin heidän uudet ruokatarvikkeensa olivat tulleet.

Photobucket

Tero yritti tapella rikkinäisen suihkun kanssa. Se kun ei millään tuntunut korjaantuvan...

Photobucket

Sen jälkeen hän antoi Saaran leikata ja värjätä hänen hiuksensa - lopputulos ei vain hänen mielestään ollut hyvä, vaikka Saara siitä tykkäsikin.

Photobucket

Taina soitti Suville joka päivä ja kyseli tytön kuulumisia. Suville ei kerrottu äitinsä oikeasta menneisyydestä, joten Taina oli Suville mummi, ja mielellään hän mumminsa kanssa jutteli.

Photobucket

Santeri oli suloinen lapsi - hiljainen, ja nauroi jokaiselle asialle. Ei huutoa tai tappelua, vain naurua ja jokeltelua. 

Photobucket

Saara jäi usein lukemaan kirjaa, kun Santeri meni päiväunille. Tällöin hän olisi heti lähellä, ja Santerikin nukkui paljon paremmin!

Photobucket

Hymyillen hän kuunteli Suvin puhetta.

" Moi mummi! Mitä kuuluu? Mullekin kuuluu hyvää ! Tänään mä näin semmoisen kulkukoiran, jota silitin ja se oli TOSI kiltti - joo tiedän ettei kulkukoiria saa silittää mutta se oli niin söpö! Ja - "

Taina hoiti osan Suvin kasvatuksesta, mikä oli hyvä asia. Miten lapset voisivat olla tasapainoisia ilman mummoa ja vaaria? Vaaria vain ei ollut olemassa...

Photobucket

Yöllä, kun Suvi halusi nukkua, täytyi hereilläoleva (ja haiseva) Santeri nostaa kehdosta, jotta Suvi saisi nukkua rauhassa. Silloin Saara saattoi kävellä ympäri taloa tunnin, tai kaksikin, saadakseen Santerin taas nukahtamaan ja Suvin rauhalliseksi.

Photobucket

Teron sitkeä joogaaminen ballerinapuvussa tuotti viimein tulosta, sillä...

Photobucket

... mies sai normaalin vartalonsa takaisin!

Photobucket

Sen kunniaksi Saara valmisti munakasta! Hänestä oli tullut jo todella taitava kokki, joka ei turhaan ujostellut. Teron ylipainoraja ei kuitenkaan oikein pitänyt jatkuvasta ruokkimisesta...

Photobucket

Tänään olisi Suvin ensimmäinen koulupäivä. Iloisesti tyttö vilkutti bussikuskille ja istui bussiin.

Kukaan ei vaan istunut hänen viereensä...

Photobucket

Miehensä joogaustunneista innostuneena Saarakin päätti aloittaa joogaamisen.

Photobucket

Kaikenmaailman mummot eivät vain ymmärtäneet hänen hienoja joogaliikkeitään, vaan murpattivat kaikelle kansalle pyllistämisestä..

Photobucket

Suvi oli hieman pettynyt, saatuaan ensimmäisestä kokeesta kasin. Saara kuitenkin sanoi sen olevan hyvä numero, hän kun sai seiskan...

Photobucket

Suvin mukana tuli hänen uusi ystävänsä! Laura ja Suvi viihtyivät yhdessä vesisotaa leikkien ja yhdessä jutellen.

Photobucket

Saara taas jatkoi joogaamista piilossa, etteivät mitkään mummot pääsisi hänelle murpattamaan!

Photobucket

Santerin syntymäpäivä koitti!

Photobucket

Kasvokuvaa!

Photobucket

Kokonaisen päivän ahkeroituaan Saara ja Tero saivat maalattua talonsa ulkopinnan. Nyt hekin kelpaisivat oleskella täällä vaikka pidempiäkin aikoja.

Photobucket

Saara, perheen hiustenleikkaaja, leikkasi myös perheen nuorimmaisen hiukset uuteen uskoon.

Photobucket

Suvi oli jäänyt koukkuun televisioon, ja katseli sitä monta tuntia päivässä. Teroa tämä ei hirveästi innostanut...

Photobucket

"Hyvää yötä kulta" 

"Hyvää yötä äitilakat" 

Photobucket

Saara auttoi vielä Suvia läksyissä, ja komensi samalla tiukasti tyttöä pitämään huolen siitä, että ne olisivat tehty jo iltapäivään mennessä, ei vasta illalla!

Photobucket

" Hyvää yötä Suvi" " Öitä äiti"

Photobucket

Sitten Suvi poistui nukkumaan hyvät yöunet seuraavan päivän riehumisia varten.

Photobucket

Saarakin meni sänkyyn jo kaikessa rauhassa kuorsaavan Teron viereen.

Photobucket

Tero joutui myös hoitamaan Santeria, koska Saara oli juuri nukahtanut.

Photobucket

Hän aloitti vielä joogaamisenkin, keskellä yötä... Santeri nauroi isälleen antaumuksella:

" Hat

Photobucket

Suvi katseli aamukuudesta kahdeksaan asti television lastenohjelmia ja elokuvan Keijumetsä vielä uudestaan.

Photobucket

" Heippa Tuvi!" Santeri huikkasi isosiskolleen, joka iloisena taivalsi koulutietä. Hän saisi jäädä kotiin!

Photobucket

Saara kuitenkin puuttui peliin ja kävi hakemassa Santerin pihalta omaan kehtoon nukkumaan. Eihän se nyt sovi, että kolmevuotias lapsi hilluu pihalla yksikseen!

Photobucket

Vaikka ruoka valmistui ilman palamista, päätti Saara katsella vielä hieman kokkiohjelmaa. Ohjelmassa ravun valmistaminen vaikutti olevan niin helppoa, käytännössähän se ei onnistunut...

Photobucket

Suvin koulupäivä toi tytölle jo kympin todistukseen, ja riemusta hihkuen hän tätä esitteli äidilleen. Saara esimerkillisenä äitinä (pyjamassa...) onnitteli tyttöä koulumenestyksestä, mutta teki selväksi, että se ei ole elämän tarkoitus.

Photobucket

Suvi viihtyi veljensä kanssa, satunnaisia nahisteluja lukuunottamatta. Joskus, isosiskon oikeudella, hän kiusasi veljeään, mutta useimmiten leikki hänen kanssaan lattialla tai kutitteli.

Photobucket

Tero oli saapunut töistä, ja palkkarahat menivät heti hieman rikkaammille ihmisille. Laskuistakin oli jo kertynyt mukava summa...

Photobucket

Santerin iloinen ilme kruunasi kaiken päivän kiireen ja pelon, jonka kanssa yksin olevan Saaran oli elettävä. Taustalla Suvi vilkaisi äitiään tuskastuneena - miksi Santerille jaettiin huomiota, ja hänelle sanottiin vain muutama hassu sana..



Photobucket

Nälän iskiessä täytyi juosta jääkaapille. Onneksi oli jo niin aikainen aamu, että se meni jo aamiaisesta..

Photobucket

Muutaman tunnin kuluttua Saarakin otti aamiaista.

Photobucket

Jostain kumman syystä se tuli heti ulos! 

Photobucket

Hän huuhtoi iholtaan oksennusroiskeet ja hikisen sekä nahkean tunteen lämpimällä suihkulla. Se rentoutti ihanasti, mutta uusi pahoinvointikohtaus teki jo tuloaan ja pian Saara oli polvillaan vessanpöntön edessä. 

Ei taas vatsatautiepidemiaa... Sitä oli liikkeellä Suvin koulussa, mutta miksi minä sairastuisin siihen?

Photobucket

Tästä se johtui! Pilaantuneesta ruoasta. Mutta ei se näyttänyt pilaantuneelta, kun hän sitä söi...

Photobucket

Koska pienikin ylimääräinen liike aiheutti oksennusreaktion, päätti Saara lueskella ja katsella televisiota. Olisihan sitä hommaa ollut, mutta tässä tilassa..

Photobucket

Kun uusi pahoinvointikohtaus saapui ja pakotti hänet vessaan, oli tuoli vallattu. Samoin kuin koko olohuone. Saara huokaisi tuskastuneena ja hipsi makuuhuoneeseen lepäilemään.

Photobucket

Tällä välin Tero yritti opettaa Santeria puhumaan. Vajaan kolmen tunnin opiskelun jälkeen se sujui jo ihan kiitettävästi, ja kasvot onnesta hehkuen Tero palautti itkuisen lapsen kehtoonsa.

Photobucket

Saaran vatsatautiepidemia taas paljastui raskaudeksi. Se osoittautui kuitenkin ongelmalliseksi, sillä talossa ei enää ollut tilaa, joten heidän olisi laajennettava sitä uudelleen. Raha oli tiukassa, todella tiukassa..



Photobucket

" Äiti on ulkona, kuka kysyy?"

Tuut tuut tuut..



Photobucket

Saara etsiskeli itselleen aamiaista, lainkaan tietämättä yöllisestä puhelusta tai tulevaisuudesta. Mahassa kurni ja pahoinvointi nosti taas päätään, mutta muuten oli ihan hyvä olo.

Photobucket

Tero vei Santerin aamu-unille ja valmistautui samalla töihinlähtöön. Ennen sitä oli kuitenkin kaikenlaista pientä puuhaa, jota Saara ei voinut pahoinvoinnin takia tehdä. Tämä oli vaikeaa aikaa molemmille...

Photobucket

Viimeisenä mies lakaisi tieltä pois myrkytetyt torakat. 

" Iuiuiu, ällöttävää..."

Photobucket

" Heippa Saara, menen nyt töihin. Soittele jos tulee jotain!" hän huikkasi ja astui kimppakyytiinsä. Työkavereilleen hän kertoi innokkaana uusista elämänvaiheistaan.


Photobucket

Saara söi rauhassa aamiaista, kun hän kuuli oven kolahtavan. Kauhuissaan hän pomppasi pystyyn: eikai vaan Santeri ole päässyt ulos!

Photobucket

Tällä kertaa ääni ei lähteny Santerista, sillä aulassa kaikui korkokenkien kopina ja hidas hengitys.

Photobucket

" Kuka hitto sinä olet ja mitä teet täällä?" Saara kivahti nähdessään naisen, ohitti tämän ja lähti juoksemaan kohti puhelinta. Täällä se oli, se nainen, joka oli hiippaillut ja soitellut.. Sydän hakkasi tuhatta ja sataa, tähänkö hän nyt kuolisi?

Photobucket

Nainen pysäytti hänet ennen pakoa. " Pysähdy, minulla on sinulle asiaa!"

Photobucket

" Luuletko, että kiinnostaa kuunnella? Sinäkö se täällä hiippailit, uhkailit ja soittelit? SUAKO OLEN JOUTUNUT PELKÄÄMÄÄN KAIKKI NÄMÄ VIIKOT SAATANA!" Saara puhkesi itkuun ja ainoastaan vapisi. Santerinkin itku kuului makuuhuoneesta, ja se sai hänet pelkäämään entistä enemmän. Hiljaisuus oli painostavaa, ja veitsellä olisi voinut leikata ilmaa.

Photobucket

" Ymmärrän täysin. Mutta en ole tappamassa sinua, enkä vahingoittamassa! Halusin vain tietää, mitä sinulle kuuluu.."

Photobucket

" Mitä varten?!"

 

"Olen tullut kertomaan sinulle menneisyydestäsi"

 

" MITÄ?"

 

-----------------------------------------------------------------------------

Tässäpä tämä :) Odotelkaa vaan rauhassa seuraavaa osaa, sillä joudun mökille enkä pääse pelaamaan... :(

No mutta KOMMENTOIKAA! Lupaan sitten kirjoittaa sen osan mahdollisimman nopeasti... :)