Voi tsiisus! :( miun kaikki hienot alkutekstit hävisi :(((( Ja toinen asia, joka lievästi sanottuna ÄRSYTTÄÄ, on se, että vaikka kuinka rajaan nuo kuvat niin, että niitä juttuja (kuten niitä hemmetin suhdeplusmiinusjuttuja) ei näy, niin ne aina pomppaavat näihin kuviin! :/ Pakko rajata kai ns. liian pienesti, jos se sitten tulisi normaalisti täällä se rajaus :(

No mutta. Äsken haikealla mielellä hyvästelin Mayerin suvun ja Minä en ole hullu! -blogin. Tosi paha mielihän siitä tuli, mutta koska en niitä enää missään tapauksessa jatka - tai edes pysty - niin turhaan ne vaan vie kuvatilaa :( Joten heippa vaan ja täysillä panostetaan tähän! :)

Asiasta kolmanteen! Olen nyt tosi innoissani tästä tarinasta/lc:stä joten osat ilmestyvät varmaan ihan mukavasti. Mutta pelkään kesää, koska silloin koneaikani vaihtelevat (simssin suhteen) ja tahti epäsäännöllistyy :( Mutta ei murehdita liian aikaisin!

KOKO päivän tänään olen lataillut kaikkea hauskaa tätä varten! Sairaalakamoista vaatteisiin ja hiuksiin ja pahvilaatikoista kyyneliin. Tämmöisenä juonispoilina ;) !

Mutta en jaarittele enempää, menkää ihmeessä lukemaan ja MUISTAKAA eräs asia! Mikäs se on? No KOMMENTOINTI :)

----------------------------------------------------------------------------------

 Photobucket

Tällä hetkellä Tero oli vaimoaan parempi kokki. Hän osasi sentään taiteilla munakasta - Saara nipinnapin murolautasen ja silloinkin onnistuisi satuttamaan sormensa.

Photobucket

Myös maalauksessa Tero oli lahjakas. Saara mietti tuskastuneena, koska pääsisi itse maalaamaan, sillä mies oli valloittanut koko maalaustelineen..

Photobucket

Saara oli jo jonkin aikaa saanut lieviä pahoinvointikohtauksia. Jos hän ei sataprosenttisesti luottaisi Teroon, hän olisi varma, että hän on raskaana. Mutta koska ehkäisy oli ollut käytössä jo kauan, ei hän voisi olla raskaana, ei mitenkään.



Photobucket

Totta kai hänellä oli myös miespuolisia ystäviä - kuten hänen entinen koulukaverinsa Vesa. Hän jutteli joka päivä Vesan kanssa, eikä tämä ollut ikinä sanonut mitään minkä Saara kokisi loukkaavana. Mies oli kaikenpuolin ihana ja huomaavainen - ei vaan aivan Saaran tyyppiä. Tero oli paljon tärkeämpi!

Photobucket

Nälän kurniessa suolissa Saara alkoi valmistaa illallista. Eikai yhden salaatin valmistaminen voisi olla kovinkaan vaikeaa!?

Photobucket

Ei se ollut. 

Miksi ihmeessä minulla on näin paljon finnejä? Ehkäpä kuukautiset ovat tulossa... EIKUN... Vittu.

Photobucket

Saara ei ollut enää lainkaan varma siitä, että hän ei olisi raskaana. Kuukautisia ei ollut kuulunut moneen päivään - vaikka niiden olisi pitänyt alkaa. Puutarhaa hoitaessaan hänen päässään pyöri vain yksi kysymys: Mikä meni pieleen?

Photobucket

Illalla asiaan saatin varmistus - Saara oli raskaana, tahtoi hän sitä tai ei.

Photobucket

Mitä ihmettä minä NYT teen? En voi uskoa tätä, pettikö ehkäisymme muka näin pahasti? Vai... 



Photobucket

Ajatus, joka iskeytyi Saaran kasvoja vasten kuin ruoska, tuntui todella pahalta. Entä jos Tero...

Photobucket

Ensimmäiseksi Saara etsi ylleen vaatteet, joissa raskaus ei näkyisi - ainakaan kovin pahasti.

Photobucket

Kun hän oli sellaiset löytänyt, hän alkoi miettiä mielessään, miten hän asian muotoilisi. Miten muka kysyt mieheltäsi, että unohtiko hän ehkäisyn, pettikö se vai jättikö hän sen tahallaan pois. Kyllä Saara tiesi, että Tero olisi halunnut lapsia jo aikasemmin, mutta ilmeisesti lapsellisesti kuvitellut, että mies kunnioittaisi myös häntä.

Photobucket

Myöhemmin aamulla Saara oli tuskastunut, vihainen ja ärtynyt samaan aikaan. Tero oli myöntänyt kaiken - että kehtasikin jättää ehkäisyn kokonaan pois vain saadakseen lapsia! Ja entäs hän? Eikö miestä kiinnostanut lainkaan hänen oman morsiamensa tunteet? He olivat sentään kihloissa, hitto soikoon miehen olisi täytynyt kuunnella hänenkin toiveitaan ja ajatuksiaan!

Photobucket

"Saara, anna anteeksi! Tiedän, että se mitä tein, oli todella itsekästä, mutta rakastan sinua, ja rakastan myös lapsiamme - aivan, haluaisin niitä myös useampia -" 

Ei ehkä paras hetki tuon sanomiseen.

Photobucket

"mutta välitän sinusta enemmän kuin mitään ja haluaisin mennä kanssasi naimisiin! Jos sinäkin tunnet samoin, niin... "

"Tahdon"

Kaikesta huolimatta hän rakasti tuota miestä. Kyllä hän nyt yhdestä lapsesta selviäisi!

Photobucket

... Ainakin jos Tero olisi hänen tukenaan. 

Photobucket

Tero oli myynyt muutamia maalauksiaan erääseen taidegalleriaan, ja saanut niistä vieläpä ihan kiitettävän summan rahaa! Mies puhkui itsetyytyväisyyttä ja kehuskeli maalausillaan - jotka tosin hävisivät kirkkaasti Saaran maalauksille. Tero oli opettanut Saaraa muutaman viikon ajan, ja jo nyt nainen oli lahjakkaampi kuin hän -ei sillä että Tero sen myöntäisi.

Photobucket

Gallerian johtaja saapui käymään Sunshinella. 

" Mazeltov reb Tero! Se on meidän juutalaisten tapa toivottaa onnea. Toivottavasti perheenne onni kukoistaisi ikuisesti! "

Photobucket

Myös Taina oli tullut käymään. Hän tahtoi onnitella tytärtään (tai melkein-tytärtään), joka oli näin hienosti saanut elämänsä hallintaan ja kukoistamaan!

Photobucket

(Awww miten kaunis <3) 

" Ainoa asia, joka tässä raskaudessa häiritsee, on se, että käveleminen ja yleensäkin muu liikkuminen on hankalaa! Ja olen menossa vasta toisella kolmanneksella... Voi luoja sitä loppua! Ja täällä elämä on vähän kädestä suuhun elämistä, joten välillä ennenaikaiset supistuksetkin vaivaavat.. Viimeinen asia mitä tähän kaipaisin, olisi keskenmeno... "

Photobucket

" Kuule Saara, olen varma että pärjäät! Turhaan huolehdit, kunhan pidät itsestäsi huolta niin kaikki sujuu hyvin!"

Photobucket

" Olen niin ylpeä sinusta kultaseni! Olet saanut hienosti elämäsi hallintaan, onnittelut siitä"

Photobucket

Sitten Taina lähti. Kotona odotti liuta uusia lapsia, joiden perään täytyi katsoa..

Photobucket

" Onhan kaikki hyvin Saara?"

Photobucket

Saara nyökkäsi sanomatta sanaakaan ja vaipui sitten syvään uneen. Päällisin puolin kaikki oli kunnossa - mutta olivatko kaksikon välit..?

Photobucket

Kun Saaran raskaus siirtyi viimeiselle kolmannekselle, välit Teron kanssa lämpenivät. Nyt heitä voisi kutsua jo pariksi! 

Photobucket

Miehensä vastusteluista huolimatta Saaralla oli tapana tehdä pieniä askareita, kuten korjata vuotava suihku tai puhdistaa työtasot ja wc.

Photobucket

Myös Tero oli hyvällä tuulella, sillä ulkona paistoi aurinko, kauniit perhoset lentelivät ja sää oli lämmin. Mitä muutakaan mies voisi toivoa? Laskettuun aikaankin oli enää muutama hassu viikko!

Photobucket

Se väsyttikin Saaraa melkoisesti..

Photobucket

Koska päivän päiväunet lähes poikkeuksetta venyivät iltamyöhälle asti, Saara kävi vielä hoitamassa kotipuutarhaansa. Ei siinä maha ollut tiellä, vaikka kuinka tutut ja terveyskeskuslääkärit näin varoittelivat.

Photobucket

Uniaika on kuitenkin uniaika, joten aivan aamuvarhaisella, kolmen neljän tienoilla Saarakin kömpi sänkyyn nukkumaan.

Photobucket

Kuuden tienoilla unitarve oli taas täynnä ja Saara täynnä puhtia. Kasvit kaipasivat vettä, joten hän juoksi kasvimaalle.

Lyhyessä ajassa muutamasta kasvista oli tullut jo perheenjäseniä. Teroa tämä hieman huolestutti, mutta perhesovun nimissä päätti asiasta vaieta.

 
Photobucket

Muutama hassu minuutti ennen auringonnousua Saara unelmoi tulevaisuudestaan. Lapsi syntyisi pian, ja sitten heitä olisi kolme - kärsiiköhän parisuhde siitä... Kommentteja on tullut suuntaan ja toiseen, mutta koska heidän suhteensa ei ollut kovin vakaalla pohjalla, tilanne huolestutti hieman. Heidän oli tarkoitus SEURUSTELLA, olla yhdessä, nauttia ja tutustua toisiinsa. Toisin kävi...

Photobucket

Muutaman tunnin pihalla touhuttuaan Saara tunsi lapsivesien menneen. Hän huusi Teroa apuun, ja tuskissaan aneli ambulanssia, mitä tahansa mikä hänet tästä pelastaisi. 

Photobucket

Lopulta kuitenkin perheeseen syntyi tyttövauva, Suvi Sunshine, joka suloisilla silmillään hurmasi tuoreen äidin ja isän heti paikalla.

Photobucket

Lastenhuone oli jo jonkin aikaa ollut valmiina. Rahavarojen vuoksi se oli hieman mielikuvitukseton, mutta kyllä se varmasti kelpaisi pienelle tytölle.

Photobucket

Ei ole totta! Nyt olen äiti! Minulla on lapsi! Ihanaa, hänen suloiset silmänsä... Niin, äidin mussukka se siinä! Sanoppas isille hei...
" Tero, et viitsisi laittaa meille jotain aamiaista?" Suukottelin suloista Suvia ja nautin uudesta tunteesta. Uusi ihminen, jolla oli koko elämä edessään, oli jotain todella kiehtovaa!

Photobucket

Tero valmisteli kuitenkin aamiaisen sijaan itselleen uusia taitoja. Hän pohjusti mahdollista ylennystä tutkijanpaikaltaan, sillä sairaalan johtaja oli jäämässä eläkkeelle ja etsiskeli seuraajaa. Huipulle oli vielä matkaa, mutta jokainen ylennys olisi hyödyksi.

Photobucket

Niinpä mies lähti töihin hyvillä mielillä.

Photobucket
Photobucket

Tässä vielä tarkempaa kuvaa Suvista :)

Photobucket

Saara oli alkanut pyöritellä mielessään ajatusta työpaikkansa jättämisestä. Olihan kyseessä toki hänen unelmansa ja haaveensa, mutta lapsien tulevaisuus olisi tällä hetkellä hänelle tärkeämpää. Hän joutuisi joka tapauksessa olemaan äitiyslomalla vielä pitkään, eikä hän voisi käydä töissä Teron uran vuoksi. Yhtälö oli vaativa, mutta päätös vaatisi häneltä omien unelmiensa hylkäämistä.

Photobucket

Suvin onnellista ilmettä katsellessa Saara tajusi erään asian. Keittiö vaati kipeästi remonttia! Kulunut jääkaappi ja puoliksi homehtunut seinä, kodinkoneiden takaa raapiutuneet ja palaneet tapetit...

Photobucket

Siispä hän alkoi suunnitella sitä. Remontti tulisi todellakin tarpeeseen!

Photobucket

Rahatilanne vain oli huono. Remonttia varten oli kolmisentuhatta simeolonia, mutta muuten perhe eli kädestä suuhun, ilman ylimääräisiä rahoja.

Photobucket

Onneksi Teron päiväpalkka oli hyvä.. 

Photobucket

" Hei kulta, miten päiväsi sujui?" Tero kysyi. Saara hymyili ja kertoi päivän tekemisiään. Kuinka hän rakastikaan tuota miestä!

Photobucket

Illalla SAARA valmisti heille illallista. Siitä hän selvisi vahingoittamatta itseään ja oli todella ylpeä - ainakin siihen asti, kunnes hän maistoi salaattiaan. Tero kuitenkin hymyili ja sanoi: " Ei se mitään, kyllä sinä vielä opit!"

Photobucket

Tästä rohkaistuneena Saara ehdotti keittiöremonttia ja laajennusta. Terokin suhtautui asiaan hyvin, ja Saara sai luvan aloittaa remontoimisen jo seuraavana aamuna.

Photobucket

Pari halasi toisiaan lämpimästi, ja Saara olisi voinut sulaa onnesta. Sitten hänen mieleensä iski ajatus kuin salama kirkkaalta taivaalta - saivatkohan hänen vanhempansa koskaan kokea tällaista onnea? Häntä alkoi ahdistaa, ja hän vetäytyi pois miehensä syleilystä. Tero jäi ihmettelemään tapahtunutta, ja Saara pakeni makuuhuoneeseen.

Photobucket

Koska Tero ei tiennyt Saaran menneisyydestä mitään, hänen oli vaikea ymmärtää tapahtunutta. Niinpä hän vain tyynesti toivotti Saaralle hyvää yötä ja käänsi tälle selkänsä. 

Kyyneleet polttivat Saaran silmäluomien takana ja valuivat hiljalleen poskille. Hän oli kuvitellut kykenevänsä - oli pystynytkin siihen! Mutta yksi ajatus, ja kaikki oli romahtanut. 

Photobucket

Yöllä Saara heräsi siihen, kuinka joku käveli olohuoneessa. Hädissään hän soitti paikalle poliisit, jotka kävivät kiertämässä koko talon - löytämättä mitään muuta kuin naisen hartiahuivin.

Photobucket

Saatuaan Suvin rauhoittumaan Tero alkoi hiillostaa Saaraa.

"Sinulla on varmasti minulle jotain kerrottavaa! Miksi täällä hiippailee tuntemattomia naisia keskellä yötä? MITÄ se päivällä tapahtunut oli? Mitä sinä olet jättänyt kertomatta!?" Näiden sanojen jälkeen Saara purskahti itkuun ja nyyhkytyksensä lomasta hoki, ettei hän voisi ymmärtää, kun ei tiedä mitä kaikkea Saara on kokenut. 

" OLISIKO LIIKAA VAADITTU JOS JUMALAUTA KERTOISIT JOTAIN?" Tero huusi ja käveli sitten ovet paukkuen olohuoneeseen. Hänen olisi rauhoituttava! Saara taas jäi yksin itkemään ja tärisemään makuuhuoneeseen.

 






Photobucket

Aamulla Saara nukkui, kunnes Tero oli lähtenyt töihin. Mies ei ollut tullut makuuhuoneeseen kertaakaan yön aikana, ja Saaran silmät olivat itkusta turvoksissa. Näinkö tässä kävi?

Lopulta hän tsemppasi itseään ja soitti remonttipalveluun, jotka lupasivat järjestää asian.


Photobucket

Rahat vain loppuivat kesken... Lattia jäi puuttumaan ja tapetointi puolitiehen. Saaralle kuitenkin annettiin lista tarvikkeista, joita hän voisi ostaa sitten pienempinä määrinä, kun rahat riittävät, ja saada remontin siten päätökseen.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tässä puoliremontoitua taloa - älkääkä välittäkö noista himputin taivasvilautteluista :(

 


Photobucket

Vaikka kello oli jo neljä, ja Tero oli jo tunti sitten päässyt töistä, ei häntä vieläkään näkynyt. Saara oli todella pettynyt, ja ei voinut estää itseään ajattelemasta pahinta mahdollista vaihtoehtoa. Tähänkö heidän suhteensa sitten päättyisi? Siihen, että hän ei kokenut tarpeelliseksi kertoa menneisyydestään - koska kuvitteli asian jo selvitetyksi ja unohdetuksi. Eikö näin ollutkaan? Vasta nyt hänen mieleensä iskostui kauhu viimeyöstä. Kuka oli tuo nainen, ja kuka yritti heitä vahingoittaa? Mitä ihmettä hänen menneisyyteensä liittyi, kun se johti tällaisiin asioihin?

Photobucket

Lopun tarmonsa hän kulutti seinien tapetoinnin viimeistelyyn ja laminaattilattian asennukseen, samalla miettien tulevaisuuttaan ja suhdettaan Teroon. 

Photobucket

Lisäksi hän "leipoi" (eli tilasi) syntymäpäiväkakun pikkuruiselle Suville, jolla alkaisi uusi elämänvaihe!

Photobucket

Jopa Tero vaivautui katsomaan lapsensa syntymäpäiviä. Saara oli hermostunut ja kihisi kiukusta, mutta tytön tähden hillitsi itsensä.

Photobucket

Kasvokuvaa Suvista :))

Photobucket

Saara lähti heti kakun äärestä, vieden Saaran mukanaan. Hän leikkasi hieman tytön hiuksia, ja sitten he lähtivät yhdessä Suvin huoneeseen.

 

Tero jäi yksin keittiöön.





Photobucket

Saara myrkytti tuholaisia kasveistaan, kun hän äkkiä kuuli askeleita takaansa. Nopea käännös, ja hänen kasvonsa jähmettyivät kauhunsekaiseen ilmeeseen..

Photobucket

Suvi leikki lattialla uudella lelullaan ja kuunteli vanhempiensa keskustelua pihalla nähdystä naisesta ja äitinsä menneisyydestä. Eihän tyttö puoliakaan puheesta ymmärtänyt, kunhan vain kuunteli äänensävyjä..

Photobucket

Sovintokin saatiin aikaiseksi, sillä hetken päästä makuuhuoneessa tehtiin jotain ihan muuta kuin kuherreltiin...


Photobucket

Kun sovinto oli saatu aikaan, Terokin alkoi osallistua taas enemmän talon tehtäviin. Hän viihtyi kotona myös paremmin, ja vietti enemmän aikaa Suvin ja Saaran kanssa.

Photobucket

Tero lähti töihin, ja jätti vaimonsa ja tyttärensä kotiin keskenänsä. 

Photobucket

Saaraa se ei huolestuttanut, sillä Taina oli tulossa käymään ja tutustumaan "lapsenlapseensa".

Photobucket

" Hei Saara! Mukavaa nähdä "



Photobucket

Saara kertoi kaiken omituisen, mitä hänelle oli tapahtunut. Tämä nainen oli ihminen, joka eniten tiesi hänen menneisyydestään, joten hänelle kannattaisi kertoa..

Photobucket

"Valitettavasti en tiedä vanhempiesi menneisyydestä mitään muuta kuin sen, miten sinut tuotiin meille. Pienessä korissa, vailla lappuja tai selityksiä - myöhemmin sain viestin, jossa annettiin ohjeet sinun aikuistumistasi varten, ja senkin nimettömänä ja koneella kirjoitettuna"

Photobucket

Sillävälin kun Taina leikki Suvin kanssa, valmisti Saara kaikille lounasta.

Photobucket

Ruokapöydässä keskustelu jatkui, aihe vain vaihtui. Taina kyseli synnytyksestä ja tulevista lapsista, miten raskaus oli mennyt ja miten Saara oli pärjäillyt. Saara taas avasi epäilyksiään mahdollisesta uudesta raskaudesta - hän kun oli useammin kuin kerran oksentanut aamiaisensa vessan lattialle..

Photobucket

Tämän jälkeen naiset yhdessä vielä tapetoivat ja paneloivat keittiön ja ruokasalin.

Photobucket

Kun ilta alkoi hämärtää, oli Tainan aika lähteä ja jättää Saara yksin. Sillä hetkellä Saara tunsi vain ja ainoastaan kauhua ja pelkoa, mutta ei kehdannut väittää vastaankaan kun Terokin tulisi pian.

Photobucket

Hän alkoi katsella Simkeittiötä ja yritti unohtaa kaiken, mutta ei voinut mitään sille, että oven käydessä hyppäsi Teron kaulaan ja oli todella onnellinen siitä, ettei hän joutunut enää olemaan yksin.

Photobucket

Tero ei erityisemmin välittänyt Tainasta, eiväthän he toisiaan lainkaan tunteneet, eivätkä olleet edes koskaan nähneet, jos Saaran syntymäpäiviä ja muita virallisia juhlia lukuunottamatta.


Photobucket

Yöllä Saara heräsi siihen, minkä oli jo aavistanutkin - raskaananhan hän oli.

Photobucket

Se aiheutti äidille lisää mammalomaa, ja sen johdosta hän soitti töihin ja ilmoitti eroavansa. Sen sanottuaan hän tunsi syvän helpotuksen tunteen ja pistelevän kivun, joka kertoi, että päätös ei ollut täysin oikea. Haaveista oli joskus luovuttava saavuttaakseen jotain muuta.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Puutarhanhoidon hopeinen ansiomerkki lämmitti mieltä, ja Saaran mielessä keikkui puutarhakerho..

Photobucket

Tällä välin Tero opetti Suvia kävelemään. Tyttö taapersi jo varsin mallikkaasti, mutta kaikkeahan täytyy aina harjoitella useamman kerran, ennenkuin sen täysin osaa. Pottailu oli jo hallussa, ja siitä vanhemmat olivat helpottuneita - eipähän tarvinnut vaihtaa enää vaippoja!

Photobucket

Saara valmisti keräämistään tomaateista herkullisen spaghettikastikkeen, jonka hän tarjoili iltaruoaksi makaronien kera.

Photobucket

Hän myös kertoi raskaudesta Terolle, joka oli todella iloinen. Suvikin olisi kohta jo kouluikäinen, pieniä jalkoja saisi tepsutella talossa lisää. Tero myös kohteliaasti esitti toiveen kolmannestakin lapsesta, johon Saara nyökkäili ja lupasi harkita. Silmäniskun jälkeen hän poistui makuuhuoneeseen nukkumaan, ja Tero päätti ottaa vielä toisenkin annoksen herkullista ruokaa.

Photobucket

... Mutta se oli virhe.



Photobucket

Terosta oli tullut lihava. Saara kauhisteli miehensä kasvanutta mahaa ja komensi tämän heti kuntoilemaan, mutta Tero meni kasvimaalle kasveja hoitamaan.

" Onhan sinunkin mahasi iso!" hän protestoi nauraen, mutta sai Saaralta kipakan vastauksen: " Minä olen raskaana, sinä et. Lenkille siitä!"

Photobucket

Siispä Tero alistui vaimonsa tahtoon ja lähti lenkille, tai oikeastaan patikoimaan, sillä hänen tutkijaystävänsä oli jo pitkään kärttänyt häntä mukaan. 

Photobucket

Saara yritti poistaa jo viimeisellä kolmanneksella menevän raskauden kipuja. Selkää särki, vatsa painoi tuhottomasti ja niska oli jatkuvasti jumissa.

Photobucket

Hän kuitenkin jaksoi juhlia perheen esikoisen syntymäpäiviä.

Photobucket

Hahhaa, jäätte jännitykseen... :D

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tässäpä tämä taas! Olen ylpeä itsestäni, vain kaksi päivää tätä kirjoitin ja muutama hassu päivä edellisestä!

Muistaakaahan kommentoida! :)