Moikka taas kaikille! Pikkuisen viivästyi tämä osa sitten kuitenkin tuosta päivitystahdista, mutta ei tosiaan paljoa :) 
 

En ole muuten edes osannut ajatella Ladatut-listaa, kun ei niitä nyt niin paljoa olla kyselty :DD Voisin kyllä sellaista harkita, totta kai jos tarvetta ilmenee :)

Sellaisesta asiasta vielä piti puhua, ettette sitten ihmettele, että ollaan palaamassa siihen alkuperäiseen tavoitteeseen eli peruslegacyyn - kuten tuolla sivupalkissakin sanoin, juonta on ja ei ole, riippuu vähän aiheesta :D Nyt siis virallisesti jää huumeliigat hetkeksi unholaan - olihan ne kuolleet suurimmaksi osaksi jo osan 12 tienoilla kuitenkin, ja siirrytään hieman arkisempiin ongelmiin ja juonenkäänteisiin : ) En kuitenkaan halua, että tästä tulee tylsää luettavaa, joten voitte olla varmoja siitä, että keksin tänne jotain mielenkiintoista (tai totaallisen tylsää) :D
 
Haluaisin kuitenkin kysyä, että onko tämä mielestänne hyvä vai huono juttu? Ja perusteluja mukaan, suurin osa on kuitenkin lukenut aikaisempiakin tarinoitani (Minä en ole hullu!, School Meridite ja Lc Mayer, joista School Meridite vielä luettavissa) ja osaa senkin pohjalta ennustaa mitä täältä on tulossa :D
 
Napulle iso kiitos niistä korvaavista raskausasuista! Tässä ne ei vielä näy, mutta seuraavassa osassa sitten! Näitä tapahtumia on tosiaan pelattu nyt viikko takaperin, ja seuraavakin osa siihen syssyyn - ja sitten ilmestyy Nummiojat ja ufovauva :( Hups, juonispoili :D 
Ja vielä yksi juttu! Kahdessa seuraavassa osassa on nyt tosi tönkköjä kuvia, ne pomppii ja vaihtelee ja vaikka mitä, olen joutunut keskittymään simieni hengissä pitämiseen ja peli on ollut järjetöntä kaaosta viimeiset pelikerrat :D nyt alkaa jo helpottaa, pikkuhiljaa, mutta siksi siis huonot kuvatukset tässä ja seuraavassa : )
 
Ohhoh mikä romaani! Nauttikaa osasta ja muistakaas nyt kommentoida ! Loppuun tulee vielä kevyt tiivistys tästä asiasta, eritoten niistä pätkistä mihin haluaisin kommenttia :D
--------------------------------------------------------------------

 


Photobucket

Aurora tunsi olonsa hieman oudoksi. Vatsanpohjassa kutitteli jännästi, ja pieni pahoinvointi vaivasi muuten niin arkista aamua.

Photobucket
Selkääkin särki. Vatsa alkoi painaa jo niin paljon, että Aurora odotti innolla saavansa vauvan jo syliin.

Photobucket
Tämä hetki koittikin sitten jo melko pian! Nimittäin heti kylvyn jälkeen Aurora tunsi supistuksen vatsassaan, toisenkin, ja tajusi, että se oli menoa nyt.


Photobucket
Perheeseen syntyi poikavauva, Matias Pelkonen.

Photobucket
Laura oli rakastunut veljenpoikaansa. Ensimmäiset päivät kuluivat pikkuista ihmetellessä - sitten alkoi jatkuva leikitys ja päpätys.


Photobucket
Laurillakaan ei ollut ihmeempiä ongelmia pikkuisen kanssa - kaksikko tuli hyvin toimeen ja elämä talossa oli kohtalaisen selkeää ja rauhallista.
Lauri ja Aurora kuitenkin yhdessä olivat miettineet erästä asiaa pitkään, ja päättivät paljastaa asian häiden jälkeen.

Photobucket
Häitä vietettiin tunnelmallisessa talvi-illassa, lumisateella ja pimeällä. Aurora ja Lauri naureskelivat toisilleen ja tilanteelle - täällä he hytisivät kylmässä, vain ja ainoastaan päästäkseen naimisiin!

Photobucket

 
Herra ja Rouva Sunshine!

Photobucket
Hääkakkua leikatessa ei sulhasella ollut tavoista tietoakaan, mutta kakku maistui hyvältä silti.

Photobucket
Onneksi morsiammen huumorintaju oli pettämätön ! Kaksikko sai nauraa asialle ihan hyvällä omatunnolla, ja Auroran pyyhkäistessä suupieltään ei myöskään juhlavieraiden naurusta meinannut tulla loppua.

Photobucket
Tunnelma oli huipussaan. Max soitti musiikkia, vieraat tanssivat... Paikalla oli läheisin suku, ja iloinen puheensorina ja kuulumisten vaihto kaikui talossa.

Photobucket
Tässä muuten juhlien vieras, tanssikoulusta valmistunut Liisa.

Photobucket
Intiimi häävalssi keittiönurkkauksessa..


Photobucket
Suvi ei suhtautunut parin uutiseen hyvin.
"Ottakaa taulu mukaanne ja lähtekää, jos siltä tuntuu, mutta mikäli Liisa ei suostu ottamaan perijänpaikkaa... Takaisin ei ole tulemista." hän sanoi kylmästi, katsoen lastaan pettymyksen ja surun sekaisin tuntein.


Photobucket
Pöytään laskeutui hiljaisuus. Max yritti korjailla Suvin sanoja, ja Suvi pyysi anteeksi moneen kertaan.. Mutta kaikki tiesivät, että tilannetta ei pelastaisi enää mikään.

Photobucket
Niinpä Aurora, Lauri ja Matias lähtivät jo samana iltana.

Photobucket
Lähdön syy oli yksinkertainen: perhe halusi omaa rauhaa. Lisäksi Matiaksen sukunimi oli Pelkonen, joka poistaisi pojan perijäkilpailusta ja ajaisi tämän epäreiluun asemaan perheessä, ja tätä kumpikaan vanhemmista ei tahtonut omalle lapselleen tehdä.

Photobucket
Niinpä perijänpaikan nappasi Liisa, ja tämä muutti taloon poikaystävänsä Aaron kanssa.

Photobucket
Aaro tuli hyvin juttuun myös muiden perheenjäsenten kanssa. Kaksikko oli todella söpö pari, mutta molemmat tiesivät, että söpöys ei riittäisi tilanteessa, jossa tarvittiin myös lisää sukua.

Photobucket
Auroran ja Laurin häistä oli kulunut vain muutama hassu viikko, kun Aaro kosi omaa rakastaan. Naimisiin pari meni, ihan vain tulevan lapsen sukunimen varmistaakseen, jo maistraatissa seuraavana päivänä.

Photobucket
Aaro toi taloon asioita, joista kukaan ei ollut uskaltanut aikaisemmin haaveillakaan. Iloa, uusia ruokia, seuraa, uusia ystäviä, mahdolliset haaveet lemmikkieläimistä.. Hän vaikutti unelmavävyltä.

Photobucket
Ja koska yhteinen lapsikin oli jo tulossa, Suvi ja Max olivat todella innoissaan Aarosta. 

Photobucket
Eikä Liisallakaan ollut mitään puolisoansa vastaan, päinvastoin.

Photobucket
Myös Laura varttui tähän klassiseen teini-ikään. Siinä vaiheessa tytöltä hävisi kontrolli täysin, hän hillui kotona kaikki päivät pyjamassa, tukka rasvaisena, koneella ja pleikkarin ääressä mitään muuta edes ajattelematta.


Photobucket
Liisa parka kärsi koko raskautensa ajan pahoinvoinnista ja jatkuvista lihaskrampeista. Lisäksi väsymys äityi aina välillä niin suureksi, että ennenaikaiset supistuksetkin kiusasivat.

Photobucket
Aaro oli kuitenkin huolehtivainen aviomies, ja piristi vaimoaan milloin minkäkinlaisilla herkuilla.

Photobucket
Perheen vanhukset <3

Photobucket
Suvi päätti harmaantua arvokkaasti, ja pätkäisi pitkät hiuksensa lyhyempään muotoon ja antoi harmaan värin kasvaa rauhassa.

Photobucket
Laura siirrettiin tilanpuutteen vuoksi yläkertaan asumaan kokopäiväisesti, joten öisin tyttö vietti aikaansa vain ja ainoastaan tietokoneella, siirtäen läksyjen tekemistä aina vain eteenpäin ja eteenpäin.

Photobucket
Liisa päivitteli viikoittain tietoa Laurille äitinsä suuttumistilasta. Pikkuhiljaa Suvi alkoi puhua yhä enemmän ja enemmän Laurista, ja siitä, miten hän ei ollut päässyt näkemään Matiaksen kasvua. Lauri vakuutteli kaiken olevan hyvin, mutta sisko tunnisti tämän äänestä huokuvan mielipahan.

Photobucket
Tämä kaksikko aikoo pysyä yhdessä hamaan loppuun saakka :)

Photobucket
Lauran koneongelmaa ei saanut kuriin mikään muu, kuin tietokoneen rikkoutuminen. Sen alkaessa savuttaa tyttö viimein tarttui läksykirjoihinsa ja keskittyi elämäänsä hieman aiempaa paremmin.

Photobucket
Myös Liisa sai kokea synnyttämisen ihanuuden, tuskallisen raskauden jälkeen seuraa tietysti tuskallinen synnytys, vai mitä?

Photobucket
Suvun vanhin lapsi (Matiasta lukuunottamatta) on poika, Atte Sunshine.

Photobucket
Mutta perhe saikin kaksoset!

Photobucket
Tässä siis Atte :)

Photobucket
Ja tässä ROOSA Sunshine :)

Photobucket
Aaro oli kaikin tavoin täydellinen sim! Hän työskenteli urheilullisella alalla, mutta arvosti ja tuki perhettään enemmän kuin mitään muuta.

Photobucket
Liisa oli hämmentynyt kaikesta siitä söpöydestä, mitä pienet simit toivat mukanaan. Elämä tuntui niin kovin hauraalta tuota pikkuruista olentoa katsellessa..
 
-------------------------------------------------------------
Tässäpä tämä, todella lyhyt osa, kuten jo sanoin... Mutta seuraavaan olen ottanut noin 100 kuvaa, ja se ilmestyy ensi viikolla :)
Se vaan sattuu suurimmaksi osaksi sisältämään LAPSIA ja KASVUA ja KASVUA ja KASVUA ja LAPSIA. :DD
 
Nyt sitten niitä kommentteja! 
1) PerusLc - hyvä vai huono juttu? MUISTA PERUSTELUT!
2) Perijänvaihto - hyvä vai huono juttu ? 
3) Haluatteko vaikuttaa Lauran + Auroran ja Laurin tulevaisuuteen? Heittäkää ideoita, parhaat pääsee toteutukseen!
4)Ja tietysti kommentit itse osasta!
 
Maya kiittää ja kumartaa :)