Teidän pitäisi olla ylpeitä minusta, olen saanut tavallisen päivitystahtini takaisin! JEE : )

----------------------------------------------------------------------------------
Se oli kauhun hetki. Koko perhe katsoi kauhuissaan maassa tuskissaan makaavaa Suvia, ja odotteli paniikissa ambulanssia. Jokainen hetki veti enemmän ja enemmän Suvin tilaa heikommaksi, jokainen hengenveto vei voimaa seuraavalta. Pian kaukaa kuului sireenin ääni. Ambulanssi kaartaa pihaan, nappaa Suvin kyytiinsä - kukaan ei lupaa, että Suvi selviää, mutta kaikki yrittävät kaikkensa, jotta näin tapahtuisi. Mies, joka aseen kanssa saapui paikalle, on napattu läheisestä katuojasta, kaatokännissä. Todennäköisesti mies kuului Lontoon kiihkoryhmään, siihen samaan, joka halusi kostoa kotiensa tuhoamisesta ja elämänsä pilaamisesta. Toinen vaihtoehto olisi se, että mies kuuluisi jo aikoja sitten maan alle painuneeseen huumeliigaan, jolla tiettävästi oli sivukonttoreita ympäri maailmaa.
 
Lauri oli pahoillaan, hän joutuisi selittämään Auroralle koko tilanteen hetkellä, joka ei todellakaan ollut siihen sopivin. Hänen onnekseen neiti suhtautui tilanteeseen kuitenkin kohtuuhyvin, unohtaen koko asian melko pian. 
Eihän heillä ollut mitään hätää, niin kauan, kunnes liigan haarakonttorit vahvistuisivat. Niistä suurinta osaa tuhottiin para-aikaa poliisien soluttautumisella, ja koko maailma yritti mahdollistaa heille normaalia elämää.
 
Kului kokonainen vuosi, ennenkuin Suvin tilasta saatiin varmuus. Se oli pitkä, kärsimyksen vuosi - sen aikana kerettiin käydä jo oikeudenkäyntikin, jossa kipurahoja saatiin muutama tuhat euroa - ei kuitenkaan enempää, koska mies ei ollut syyntakeinen. 
Pääasia oli kuitenkin se, että Suvi tulisi selviämään.
 
Photobucket
Perhe vaihtoi asuinpaikkaa melko pian. Vanha talo jäi ahtaaksi Auroran muutettua mukaan perheen jo ennestään sotkuiseen elämään, ja koska pari tuskin jäisi lapsettomaksi, Suvi ja Max päättivät ostaa tontin meren rannalta. 

Photobucket
Suvi pääsi sairaalasta juuri parahiksi kuopuksensa syntymäpäiville. Hän oli selvinnyt vakavasta vammastaan, sisäisistä verenvuodoista ja shokkisydänkohtauksesta - ja kaiken tämän jälkeen voisi jatkaa elämäänsä täysin normaalisti. Kuinka uskomattoman onnekas hän olikaan!
 
Talon esittelyä:

Photobucket
Ulko-oven edessä ei tällä kertaa ole varsinaista eteistä, vaan olohuone alkaa siitä suoraan.

Photobucket
Makuuhuoneiden ovia on hieman erotettu puoliseinillä, ja pieni lukunurkkaus sijoittuu sopivasti seinien väliin.

Photobucket
Lipastot, sekä Auroran taloon toivoma dreija, ovat sijoittuneet talon kahden vessan väliin. Ruokailutila näkyykin jo tuolta, samoin palanen keittiötä.

Photobucket
(simejä vailla muutosta, ja kissakin lähti talosta...) keittiö on oikeastaan nurkkaus, jossa talon naisväki jostain syystä viihtyy.

Photobucket
Tarkempaa kuvaa ruokailutilasta ja ah-niin-ihanasta ikkunaseinästä!

Photobucket
Tässä on talon "aikuisten" vessa, eli astetta siistimpi ja ei niin käytännöllinen.

Photobucket
Tässä taas käytännöllinen vessa, joka tarkoitettu lähinnä lasten käyttöön.

Photobucket
Tästä ovesta siirrytään "vanhusten" eli tämänhetkisen pääparin makuuhuoneeseen.

Photobucket
Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan suloinen.

Photobucket
Ja kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Photobucket
Oikeanpuolimmaisesta ovesta astumalla päästään pienparin makuuhuoneeseen.

Photobucket
(pienpari :D) Tämäkin makuuhuone on hyvin simppeli.

Photobucket
Vasemmanpuoleisen oven sisältö on tämä: yhdistetty teini-ikäisen huone ja lastenhuone.

Photobucket
Vielä pikkuisen liian kaukaa otettu pohjapiirros, joka ehkä auttaa hahmottamaan talon rakennetta himppusen :)

Photobucket
Tässä teini-iän saavuttanut Liisa. Alan vakavasti harkita perijän vaihtoa...

Photobucket
Ja muutoksen kokenut Aurora.

Photobucket
Ja tässä Laura, suloinen tyttö hänkin.

Photobucket
Aurora ei tuntenut oloaan kovinkaan kotoisaksi vielä. Tottakai hän tunsi, tai ainakin tiesi, talossa asuvat ihmiset, mutta olo oli orpo siitä huolimatta.

Photobucket
Puheenaiheita ei juurikaan ollut, mutta hän toivoi asian korjaantuvan pian. 
(kaksi niin eri tavalla kaunista naista, vautsi vau)

Photobucket
Aurora oli lahjakas maalari, joten hän tarjoutui ikuistamaan pääparin taululle, joka voitaisiin säästää myöhemmille sukupolville.

Photobucket
Teini-ikäinen Liisa sai välillä aivan silmittömiä raivokohtauksia. 

Photobucket
Viimeisin sinä päivänä, jolloin hän olisi halunnut lähteä illalla juhlimaan, mutta ei päässyt.
"Kuuleppas Liisa, vaikka kuinka nyt kiukuttelisit ja raivoaisit siinä, sinä ET lähde. Onko se asia nyt selvä, vai vieläkö haluat lisää kotiarestia?" Suvi tokaisi terävästi, hieman häveten Liisan käyttäytymistä.

Photobucket
Talon taiteelliset simit...

Photobucket
Ärsyyntyneenä Liisa tuhahti kovaäänisesti ja poistui paikalta niskojaan nakellen. Hän oli todella pahalla tuulella, taas jouduttaisiin perumaan ja sopimaan menoja uudestaan, vain sen takia että hänellä oli natsiäiti.

Photobucket
Illallinen sujui kuitenkin ihan hyvissä merkeissä. Paha tuuli haihtui pikkuhiljaa pois, ja Aurora sai Liisan kikattelemaan pöydässä kovaan ääneen.

Photobucket
Suvi tunsi olonsa hyväksi. Toisaalta myös hieman mustasukkaiseksi, sillä vaikka hän oli todella iloinen siitä, että lapset tulivat toimeen Laurin puolison kanssa, hän ei halunnut, että Aurorasta tulisi tytöille toinen äiti.

Photobucket
"Mitenkäs se perheenlisäys?" Liisa tokaisi ja iski silmää veljelleen.

Photobucket
Auroran ilme oli tosiaankin näkemisen arvoinen.. Niin yllättynyt ja hämmentynyt. Avuttomana tämä katsoi Lauria, anovasti, mutta mies poistui pöydästä punajuuren värisenä.

Photobucket
"Mitä mä nyt sanoin?" Liisa sanoi hätääntyneenä, lähes itkuun purskahtamaisillaan.

Photobucket
"Tuota, me ei olla vielä keskusteltu asiasta.. En edes tiedä Laurin mielipidettä... Mutta ei vielä lähiaikoina" Aurora tokaisi ja yritti hymyillä urhoollisesti. Ruokahalu oli tipotiessään.

Photobucket
Illalla hän yritti ottaa asiaa puheeksi, kun he olivat kahden.

Photobucket
"Lauri.. Siitä lapsiasiasta.. Niin mä olisin sitä mieltä, että me -"
"Niin, ei tosiaankaan vielä! Vai mitä?"

Photobucket
Hymy Auroran kasvoilla kuoli, katosi kuoren taakse ja hän sanoi hiljaa:
"Aivan, juuri sitä olinkin sanomassa."

Photobucket
Keskellä yötä Laura sai päähänsä lähteä leikkimään. Sehän ei tietenkään kehdon ristikon takia onnistunut, ja tyttö tiesi saavansa siskonsa hereille vain ja ainoastaan huutamalla, joten pian koko talo raikui iloista "HELÄTYYS"-huutoa.

Photobucket
Miten Liisa rakastikaan siskoaan! Yli kaiken, mutta silti jatkuva yöheräily ärsytti.

Photobucket
Vastoin äitinsä ohjeita Liisa jätti aina Lauran omille teilleen, antoi tämän vaellella minkä ehti ja naureskeli itselleen vessassa olevalle sotkulle.

Photobucket
Samalla hän söi itse aamiaiseksi lautasellisen muroja, katsellen välillä leikkivän siskonsa perään.

Photobucket
Kun koitti aika kävellä koululle, Liisa nosti siskonsa leikkikehään ja lähti matkaan.

Photobucket
Aamupäivällä, tai oikeastaan heti töidensä jälkeen, Suvi tuli sitten nostamaan väsyneen pikkuisen takaisin nukkumaan aamu-unia.

Photobucket
Aurora oli päättänyt valmistaa perheelle lounaan, vaikka syömässä ei muita olisikaan kuin hän ja Suvi.

Photobucket
"Onnitteluni muuten loistavista arvosanoistasi!" Suvi sanoi, naurahtaen ja hyväksyvällä äänensävyllä. Aurora nyökkäsi ja vaihtoi nopeasti puheenaihetta - hänestä opiskelusta puhuminen oli hieman kiusallista.

Photobucket
"Shh, ei hätää... Ei mitään hätää. Se oli vain painajainen"

Photobucket
"Rauhoitu pikkuinen, shhh..." Aurora meni rauhoittelemaan painajaisiin herännyttä Lauraa. Tyttö oli aivan paniikissa, itki ja huusi apua minkä kurkusta lähti. Hänen sylissään kuitenkin tyttö rauhoittui pikkuhiljaa, ja pian silmät alkoivat pilkkiä sen näköisesti, että tyttö olisi valmis jatkamaan uniaan.

Photobucket
Unien jälkeen aloitettiin puheopetus. Aurora oli kärsivällinen, iloinen opettaja, joka jaksoi kehua jokaista onnistumista, pitää keskittymiskykyä yllä ja jättää huomioimatta huonot suoritukset.

Photobucket
Samaan aikaan Suvi läksytti Liisaa. Opettajalta oli tullut Wilman kautta viesti, jossa kerrottiin Liisan kiusaavan nuorempaa oppilasta heidän koulussaan. 

Photobucket
Tyttö vaihtaisi jo koulua, mutta kiusaaminen olisi saatava kuriin mahdollisimman pian, jotta koulun oppilaat eivät katoaisi kokonaan. 


Photobucket
Lauri katseli Auroraa ja sisartaan, joka yritti opetella puhumista minkä vain taisi. Sydän täynnä hellyyttä rakastaan kohtaan, sekä rakkautta siskoaan kohtaan hän alkoi miettiä asioita uudelleen.

Photobucket
Yhdellä katseella hän näytti mielipiteensä Auroralle. Aurora tunsi kylmät väreet selkäpiissään, niin täynnä halua ja tahtoa, sekä uutta, täysin tunnistamatonta tunnettta se oli.

Photobucket
Veli-Sisar-pleikkarimatsi. Kerrottakoon, että taistelu päättyi Liisan voittoon, itseasiassa aikamoiseen murskavoittoon lukemin 20-0.

Photobucket
Aurora oli hämmentynyt. Miehen katse oli ollut täynnä halua, täynnä himoa ja sitä uutta tunnetta, mutta kun hän oli viestittänyt aikeistaan Laurille, se kaikki oli jäätynyt, sammunut. Pienen hetken mietittyään hän veti peiton päälleen ja aloitti Laurin herättelemisen.

Photobucket
Aurora oli saanut valmiiksi pääparin taulun, ja hienolta se näyttikin! Suvi oli todella tyytyväinen lopputulokseen, ja jaksoi muistuttaa siitä Auroraa joka ikinen aamu.

Photobucket
Aikaa oli kulunut jo muutaman hassun kuukauden verran, mutta tämä pari tuli juttuun todella mainiosti.

Photobucket
"Tuota, äiti. Minun täytyy kertoa sinulle yksi juttu.."

Photobucket
"Minulle luvattiin tanssilinjan opiskelupaikkaa Norjan pohjoisosasta, eräästä balettikoulusta. Mutta en tiedä tahdonko mennä sinne.."

Photobucket
" Se on niin kaukana, ja olen vielä aika nuori."

Photobucket
"Sinne ei kyllä olla hyväksytty ikinä tämän ikäisiä ihmisiä. Pitäisiköhän minun hyväksyä tarjous?"

Photobucket
"Totta ihmeessä. Tulet katumaan lopun elämääsi, jos et hyväksy sitä. Olet aina halunnut tanssijaksi, enemmän kuin mitään muuta - jos nyt hylkäät sen haaveen, mitä saat tilalle?"

Photobucket
Niinpä Liisa soitti tanssikouluun ja varasi itselleen lennon illaksi. Eihän hän täältä tarvitsisi kuin vaatteet mukaansa.

Photobucket
Hieman haikein mielin hän asteli taksiin kotipihaltaan. Hän ei enää koskaan palaisi tähän taloon - edessä oli täysin uusi elämä, aivan yksin.

Photobucket
Romanttinen kosinta vessassa.. Oikeastaan tämä on vain suhteen virallistaminen, häitä on järjestelty jo monta kuukautta ilman varsinaisia kihloja.

Photobucket
Oli aikainen aamu, kello oli neljän tietämillä. Suvi valmistautui työpäiväänsä hyvillä mielin. Häitä vietettäisiin pian, mikäli mitään yllättävää ei tapahtuisi. Järjestelyt olivat jo täydessä vauhdissa, enää puuttuisi vieraslista. Aikaa oli kulunut jo monen vuoden verran - pian Liisakin valmistuisi koulustaan. Tänään olisi kaiken lisäksi vielä Lauran syntymäpäivät - hänen viimeisestä lapsestaan tulisi koululainen.

Photobucket
Pieni tyttö valmistautui kasvamaan äitinsä turvallisessa sylissä.

Photobucket
Upea, kaunis... Ihana <3 Tekisi niin mieli vaihtaa perijää, tästä tytöstä tulee nimittäin äitinsä kopio! No, ei sitä tiedä mitä vielä keksin... ;)

Photobucket
Suvi harjoitteli häissä pidettävää puhettaan. Hän oli hyvissä ajoin suunnittelut sen, miettinyt valmiiksi - enää olisi jäljellä harjoitteluosio.

Photobucket
Hermostuneena hän kuunteli myös puhelintaan - hän oli monta päivää yrittänyt tavoittaa sisartaan, nykyistä Fyfferbergin herttuatarta, turhaan. Puhelimeen ei vastattu, eikä takaisin soitettu. Hän oli jo todella huolissaan.

Photobucket
"Poseerataan nyt kunnolla perijäseinää varten" Lauri hihkaisi ja kaappasi vaimonsa kainaloonsa.

Photobucket
Muutama kuukausi myöhemmin tilanne oli hieman muuttunut. Häitä oli jouduttu siirtämään, sillä Aurora oli raskaana, eikä halunnut viettää elämänsä parasta päivää pahoinvoiden tai väsyen.

Photobucket
Lauri suhtautui asiaan kohtuullisen hyvin, toisille ei sitä vielä oltu sanottu - vaikka eipä kukaan sitä varmaankaan ole jättänyt huomioimatta, oli mahalla kuitenkin kokoa jo ihan kohtuullisesti.



Photobucket
Niinpä ruokapöydässä Max pamautti kissan pöydälle. "Taitaa olla perheenlisäystä tulossa tälle nuorelle parille" hän sanoi ja katsoi Auroraa kiusoittelevalla ilmeellä.

Photobucket
Kaikki onnittelivat säteileviä Auroraa ja Lauria, ja ruokapöytäkeskustelun aiheena olikin lopun aikaa lapsen sukupuoli ja nimi.

Photobucket
Aika kului huolestuttavan nopeasti. Raskaus veteli jo viimeisiään - muutama hassu päivä laskettuun aikaan kauhistutti tulevia vanhempia.



Photobucket
Oli aurinkoinen lauantaiaamu, ja Aurora ja Lauri olivat päätäneet viedä Lauran läheiselle leikkikentälle leikkimään. 

Photobucket
Veli-sisar-suhde oli juuri niin mallikkaasti kohdallaan kuin se voisi olla. Lauria hieman harmitti, että hän ei nähnyt siskoaan juuri lainkaan tämän ollessa aivan pieni, ja koska he olivat tavanneet vasta tytön tiedostaessa jo ympäristöään, hän oli kuin toinen isä tälle.


Photobucket
Aurora katseli hyväntuulista Lauraa ja hymyili itsekseen. Kohta hänelläkin olisi oma lapsi, ei aivan tuon ikäinen, mutta silti lapsi.

Photobucket
Photobucket
Tässä välissä hieman uudistunutta kuvaa talosta - tai pikemminkin sen yläkerrasta.
Tämä kyseinen huone on talon harrastustila, sillä vanhemmat ja isovanhemmat halusivat taata kaikille lapsille mahdollisuuden toteuttaa itseään haluamallaan tavalla.

Photobucket
Photobucket
Tässä taas lasitettu porraskäytävä/portaikko sekä yläkerran aula. Näiden huoneiden lisäksi yläkerrassa on kaksi tyhjää, kalustamatonta makuuhuonetta tulevia lapsia varten :)

Photobucket
Koska häät olisivat jo muutaman viikon kuluttua, Lauri sovitteli jo hieman hermostuneena pukuaan ja yritti valita itselleen sopivan väristä solmiota. 

Photobucket
Vaikean valinnan jälkeen hän päätti keittää itselleen kupillisen kahvia ennen töihin lähtöä. 

Photobucket
Töissä kulkeminen huolestutti häntä hieman, sillä näin Aurora joutuisi olemaan kotona muutaman tunnin itsekseen ennen muun väen palaamista kotiin. Aurora kuitenkin sinnikkäästi vakuutti, että hänellä ei ole mitään hätää, että kyllä Lauri voisi mennä töihin, mutta silti miestä epäilytti koko asia.

Photobucket
Samana päivänä myös Laura joutui vaatesovitukseen. 
"Käännyppäs nyt, niin nähdään se mekko myös etupuolelta! Pitäähän morsiusneidon olla kauniin näköinen" Suvi sanoi ja iski silmää tytölleen.

Photobucket
Kun pakollisesta osiosta selvittiin, ryntäsi Laura luistelemaan pihan luistinradalle (erittäin uskottavaa :D).

Photobucket
"Ei, en ole tilannut sellaista hääkakkua! Tilasin mansikka-sitruunakakun, en suklaakakkua! Valitettavasti en voi hyväksyä tarjoustanne. Aivan, juuri niin! Kuulemiin"

Photobucket
Hääjärjestelyt aiheuttivat melko kohtuutonta stressia kaikesta valmiudestaan huolimatta. Aina välillä Aurora tunsi pieniä nipistyksiä vatsanpohjassaan, niin paljon kaikki häntä jännitti.
 
-------------------------------------------------------------------------------------
Auroralla on ihana bugi, hän on jäänyt ikuisesti kasvutavoitteeseen :( 
Tämä oli siis ilmoitusasia, jos joku ihmettelee miksei Auroralla ole ammattia : D
 
Ja jaa. Otsikko ei oikein osaan istu, talossa oli pieniä EPÄUSKOTTAVIA kohtia (kuten se luistinrata) ja teksti oli harvinaisen tönkköä, mutta ehkä te kestätte sen ja muistatte kommentoida ahkerasti!
Päivitystahti jatkunee samanlaisena kuin mitä se oli ennen koulujen alkua (ei kuitenkaan näin nopeana :D)
/Maya